Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Отворен повик за предлози за локални инфраструктурни проекти на канцеларијата на Обединетите Нации за проектни услуги - UNOPS
25 април 2019

 

Во прилог ви го доставуваме повикот за предлози за локално инфраструктурни проекти, објавен во рамките на проектот „Норвешката поддршка за напредокот на Северна Македонија“, а финансиран од Кралството Норвешка. Доколку сте заинтересирани, Ве молиме да ги пополните потребните документи и критериуми доставени во прилогот. Целосно пополнетите апликации треба да се достават по електронска пошта на rsoc.applications@unops.org, а крајниот рок за апликациите е седми Јуни 2019.

Прилог: CfP Infrastructureназад

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2019

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.