Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Информација за учество во програмата "Општинско-корисна работа 2019" во организација на УНДП
10 април 2019
 


 

Почитувани,


До ЗЕЛС пристигна информација за повик до локалните самоуправи за програмата "Општинско–корисна работа 2019",

За повеќе информации во врска со прогамата може да се обратите на следнава електронска пошта: okr.mk@udp.orgПрилог : Повик до општинитеназад

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2019

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.