ЛОГИН ИЗБОРНИК
Login Izbornik

Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Илија Јованоски, градоначалникот на Општина Прилеп е избран за претседател на Надзорниот одбор на ЗЕЛС
5 декември 2017
 

Илија Јованоски, градоначалник на Општина Прилеп е новиот претседател на Надзорниот одбор на ЗЕЛС. Вака гласаа членовите на ова тело, на својата конститутивна седница, што се одржа на 1 декември, 2016 година во хотелот „ Изгрев“ во Струга, по нивниот избор од страна на Генералното собрание, на 29 ноември, 2017 година, во Скопје. Јовановски се заблагодари за довербата и истакна дека ќе работи активно и посветено.

Членови на Надзорниот одбор се :

Илија Јованоски, градоначалник на општина Прилеп

Соња Стаменкова, градоначалник на општина Македонска Каменица;

Горан Трајковски, градоначалник на Општина Делчево;

Борче Митевски, градоначалник на Општина Петровец;

Еркан Арифи, градоначалник на Општина Липково и

Коле Чаракчиев, претседател на Советот на Општина Радовиш и член на Комитетот на советите при ЗЕЛС, кој во согласност со Статутот на ЗЕС е без право на глас на седниците на Надзорниот одбор на ЗЕЛС

Извршната директорка на ЗЕЛС, Душица Перишиќ, ги запозна присутните со активностите на ова тело утврдени со Статутот на Заедницата.назад

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Гласило

Одржлива Урбана Мобилност - Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услуги
© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.