Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА КОНТАКТ СО ЗЕЛС
14 мај 2020
 

Почитувани,ВЕ известуваме дека во период од 17.03.2020 ЗЕЛС ќе ги применува препораките на Влада на Р.С.Македонија за намалување на ризикот на ширење на COVID 19 со примена на доброволна мерка за работа од дома.

Ви стоиме на контакт за сите ваши потреби и тоа:

Душица Перишиќ

Извршен директор на ЗЕЛС

070-351-731

Ардита Дема Мехмети

Заменик извршен директор на ЗЕЛС

070-361662Виктор Арнаудоски


Раководител на нормативно-правниот, финансискиот и административниот сектор во ЗЕЛС

071-211-094


Темјана Митревска


Самостоен административно-технички референт

075-240-759


Софија Стефановска


Советник за материјално финансиско работење

076-360-113

Наташа Вртеска

Правен советник

075-316-617


Весна Арсовска - Динковска

Советник координатор за односи со јавноста и медиумите

070-364-859

Ивана Серафимова

Советник - координатор за обуки

071-351-731

Ирена Николов

Советник - координатор за обуки

078-293-532

Александар Арсовски

Раководител на сектор за информатичка технологија

075-316615

Александар Стојановски

Референт за информатичка технологија

075-231358

Никола Тодоровски

Советник за информатичка технологија

076-346-242

Славе Чорбев

Советник - преведувач

078-361-427

Игор Митревски

Возач

078-361-429

Јуца Димитриевска

Хигиеничар

076-360-114


 


назад

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2019

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.