Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Резултати од теоретскиот дел од испитот за Градежно Земјиште
29 септември 2020
Резултати од теоретскиот дел од испитот за Градежно Земјиште од полагањето одржано на 29.09.2020г


Прилог: Резултати

назад

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2019

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.