Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Повик за Европската недела на мобилност
13 август 2019

 

Заедницата на единиците на локални самоуправи на Република Северна Македонија - ЗЕЛС со поддршка на проектот „Одржлива урбана мобилност во Југоисточна Европа - SUMSEEC II[1]“, Отворениот фонт на Југоисточна Европа за енергетска ефикасност (ORF EE), ги поканува сите заинтересирани општини да се пријават на Европската недела на мобилност во нивните општини од 16-22.9.2019година. Детали за условите за аплицирање се дадени во приложениот формат.

Доколку сте заинтересирани за учество во прилог ви доставуваме образец да се потполни и да се испрати на следнава емаил адреса: samir.memedov@giz.de ili aleksandar.arsovski@zels.org.mk до: 21 Август 2019. до 10.00 часот.Со Почит


ЗЕЛСназад

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2019

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.