Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Управниот одбор на ЗЕЛС ќе ја одржи деветтата седница
22 мај 2019
 

 

Управниот одбор на ЗЕЛС на 22 мај, 2019 година (среда) со почеток во 14.00 часот ќе ја одржи деветтата седница. Членовите на ова тело ќе го разгледуваат финансискиот извештај на ЗЕЛС за 2018 година и ќе го утврдат датумот на одржување на седницата на Генералното собрание. Исто така, ќе стане збор и за вклучување на новоизбраните градоначалници на општините: Дебар, Ново Село и Охрид во органите и телата на ЗЕЛС, а ќе се расправа и за други актуелни прашања од работењето на локалните власти. На седницата ќе се разгледува состојбата во областа на противпожарната заштита , потоа предлог –проектот за остварување на енергетската ефикасност во областа на јавното осветлување, а на дневен ред е ставена и иницијативата за утврдување на форми на унапредување на соработка на општините со АД “ЕВН”, Скопје, за што е поканет и претставник од Бордот на директори на оваа организација.назад

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2019

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.