ЛОГИН ИЗБОРНИК
Login Izbornik

Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Нов јавен повик за учество во програмата „Локално управување со пристап базиран на правото“ на Шведскиот интернационален центар за локална демократија
19 декември 2016

Шведскиот интернационален центар за локална демократија (Swedish International Center for Local Democracy) објави нов јавен повик за прием на заинтересирани лица за учество на меѓународната програма за обука, на тема „Локално управување со пристап базиран на правото “. Повикот за аплицирање трае заклучно со 30 јануари, 2017 година. Македонските претставници од општините и од граѓанскиот сектор досега успешно учествувале на претходните циклуси на обуки на оваа програма, како и на програмата „Локални политички лидери - оспособување на жените во политиката“.

Подетални информации и линк до апликацијата е достапно на http://www.icld.se/eng/start.pab. Контакт лице е Astrid Nunez, програмски директор (моб:+46 72 5648396, e –пошта: astrid.nunez@icld.se)назад

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Ново - Годишен извештај

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

Гласило

Стратешки план 2011 - 2015

Родова еднаквост


ЗЕЛС е-услуги
© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.