ЛОГИН ИЗБОРНИК
Login Izbornik

Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
ПОВИК ЗА ОБУКА
12 септември 2017
 

 

Шведскиот Меѓународен центар за локална демократија (ICLD) во соработка со СКЛ ИНТЕРНАЦИОНАЛ (SKL International) објавува повик за апликации во новата рунда на меѓународната програма за обука: "Овозможување на локална демократија и инклузивен урбан развој преку SymbioCity пристапот".

18-месечната обука е наменета за професионалци во урбаниот развој и менаџери во локалните или регионалните власти кои се вклучени во планирање, развој и / или управување со урбаните области. Програмата за обука е базирана на SymbioCity и како приод и како методологија за одржлив и инклузивен урбан развој. Обуката е отворена за професионалци од Македонија, Србија, Турција и Украина.

Повеќе информации за програмата и пристап до онлајн апликацијата може да се најдат на http://www.icld.se/en/international-programmes/apply

Крајниот рок за аплицирање е 29 октомври 2017 година.назад

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Гласило

Одржлива Урбана Мобилност - Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услуги
© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.