Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Кампањата за превенција и заштита од семејно насилство
14 мај 2020
 

ЗЕЛС се приклучува во кампањата за превенција и заштита од семејно насилство, подготвена од Министерството за труд и социјална политика во соработка со Мисијата на ОБСЕ во Скопје, за чија цел е изработено ова видео за информирање на општата јавност и на жртвите на семејно насилство.

Видеото е поставено на: https://youtu.be/OiCv-vjFZbYназад

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Годишен извештај 2019

Гласило

Урбана и одржлива мобилност-Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услугиForumski moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.