ЛОГИН ИЗБОРНИК
Login Izbornik

Вашата еmail адреса
за најава на ЛОГИН
еmail листатаЗа Одјава
Управниот одбор на ЗЕЛС ќе ја одржи шестата седница
12 јули 2018
 

Управниот одбор на ЗЕЛС денес (12 јули,2018 година) со почеток во 12.00 часот, во просториите на ЗЕЛС ќе ја одржи шестата седница. На седницата ќе бидат разгледани финансиските предизвиците со кои се соочуваат локалните власти во областа на образованието при што е поканет и Министерот за образование и наука, Арбер Адеми . На дневен ред е поставена и точката за преземање на понатамошни чекори поврзани со примената на алатката за транспарентност на избраните функционери на локално ниво. Ќе биде разгледана иницијативата на Мрежата на сообраќајни инспектори при ЗЕЛС за одредени законски измени, а ќе се дискутира и за иницијативите на делегатите изнесени на втората седница на Генералното собрание на ЗЕЛС како и за други предлози што општините ги доставиле во ЗЕЛС.назад

Прирачник за новоизбраните градоначалници и советници на општините

Гласило

Одржлива Урбана Мобилност - Mobilitet i qëndrueshëm urban

Стратешки план 2016 - 2020

Е - Градежна дозвола
Електронска градежна дозвола

Родова еднаквост


Градежно Земјиште
GRADEZNO ZEMJISTE

ЗЕЛС е-услуги
Forimski-moderatori.mk

© Copyright ЗЕЛС 2009, Сите права се задржани.