ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ на определено време

 

 

 

 

Врз основа на член 22, став 1, точка 1 од Законот за работните односи (бр. 167/15 … 120/18), Заедницата на единиците на локалната самоуправа на Република Северна Македонија  - ЗЕЛС објавува:

 

 

ОГЛАС

за вработување на определено време на:

 

 

 

1.     Советник – Координатор за информатичка технологија - (1) извршител;

2.     Советник за развој на услужни дејности - (1) извршител;

3.     Советник – Координатор за обука - (1) извршител;

 

Преземете го огласот тука