ЗЕЛС ВИ ПОСАКУВА СРЕЌНА и БЕРИЌЕТНА, НОВА 2023 ГОДИНА

На сите единици на локалната самоуправа,  ЗЕЛС им посакува  среќна и бериќетна 2023 година, исполнета со успешна реализација на нови проекти и надминување на сите бројни предизвици.

Со заеднички труд и единство во ЗЕЛС во Новата 2023 година, да  обезбедиме поголеми успеси што ќе придонесат за подобар квалитет на услугите и подобар живот за сите граѓани.